Hoppa till huvudinnehåll

Medlem

Föreningar, organisationer och privatpersoner – alla kan bli medlemsombud för Folkteatern! Teatern är ett aktiebolag som är helägt av en ekonomisk förening; en unik kulturinstitution pga kopplingen till sina medlemsorganisationer t ex fackförbund, hyresgästföreningar och bildningsförbund. Om din organisation/förening eller du själv blir medlem i Folkteatern får ni rabatt på biljetter och olika erbjudanden.

Redan medlem i Folkteatern = Rabatt på teater

  • Är du medlem i Handels, Kommunal, Hotell & Restaurang, SEKO, Transport (eller något annat LO-förbund) eller Lärarförbundet?
  • Bor du i ett HSB-hus? 
  • Är du med i Hyresgästföreningen?
  • Går du en kurs på ABF?
  • Är du med i PRO?

Tillhör du en av våra medlemsorganisationer så är du också medlem i Folkteatern! Som medlem får du rabatt på våra egna föreställningar. Läs mer här om när du har rabatt - gå då in på respektive föreställnings sida. Du betalar bara 150kr/biljett de första veckorna efter premiär och därefter 260 kr/biljett (ord pris 280 kr). OBS! Rabatten gäller inte för gästspel. Titta gärna här om du är medlem!  

Bli medlem i Folkteatern!

Om du inte redan är medlem så kan du bli! Som medlem får ni speciella förmåner och information om vad som händer på teatern. Vi vill att ni sprider detta vidare i er organisation eller till era vänner och ser gärna tar med er en grupp på teatern. Som medlem får ni:

  • Medlemsrabatt på biljettpriset på de flesta av våra föreställningar. Dessutom en fribiljett när du bokar en medlemsgrupp. 
  • Inbjudan till teaterträffar och repetitioner på teatern. Då får du möta regissörer, skådespelare och andra som arbetar med att skapa den färdiga föreställningen. På teaterträffarna visar vi smakprov ur den kommande repertoaren och bjuder på något gott att äta och dricka.
  • Möjlighet att förhandsboka innan vi släpper biljetter till allmänheten. 
  • Information om vår repertoar och om annat spännande i mailen eller brevlådan.
  • Vara med och bestämma vid vår årliga föreningsstämma.   

För att bli medlem i Folkteatern köper ni/du andelar. Varje andel i föreningen kostar 50 kr och det är en engångsavgift. (En organisation måste köpa minst tio andelar och en privatperson en andel.) Förutom andelarna betalar ni en medlemsavgift, som är 100 kr per andel och år. Avgiften betalas i början på året mot faktura.

Fyll i informationen nedan så blir ni/du medlem hos oss. Välkommen till din teater!

I gengäld vill vi att du sprider information om teatern och ger oss synpunkter om teatern! 

Jag har läst och godkänner Folkteaterns integritetspolicy.
Ditt besök

Ditt besök

När kan vi äta på teatern? Hur tar vi oss dit? Vi vill gärna ha en visning. Har ni konserter på teatern? Var finns garderoben? Här reder vi ut det mesta för att underlätta ditt besök hos oss.

Biljetter

Biljetter

Boka biljetter till våra föreställningar och andra evenemang! Köp direkt via internet från 'På Scen'-sidan, ring biljettbokningen eller kom in till biljettkassan. Välj det som passar dig bäst!

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!