Hoppa till huvudinnehåll

Repsnack: Ett drömspel

Samtal med Örjan Andersson och Klara Ejeby

Efter det öppna repet den 5 september är du varmt välkommen att stanna på ett samtal i foajén. Regissör och koreograf Örjan Andersson och dramaturg Klara Ejeby ger en slags introduktion till Strindbergs älskade, förbryllande, nyskapande pjäs. Vad var bakgrunden till Ett drömspel, och vad handlar den om egentligen? Vadi består Folkteaterns bearbetning och vad tillför dimensionen dans?

Samtal

Foajén

ca kl 18.45

Fri entré

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

Dröm-AW ett drömspel

En dröm-AW

Välkommen till Folkteaterns dröm-AW (och till Strindbergs drömpjäs). Samla familj, vänner eller kollegor och gör teaterkvällen till en oförglömlig helhet!

Repetition pågår - välkommen in!

Ett drömspel – öppen repetition

Är du nyfiken på hur en repetition kan gå till? Kom och smygtitta på vad som händer på scenen innan premiär! Nu kan du få en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och komma riktigt nära föreställningen ”Ett drömspel”. Du får träffa regissör, skådespelare och andra som är involverade i produktionen och se vad de brottas med just för tillfället. 

Ett drömspel - av August Strindberg

Ett drömspel

Välkommen till Strindbergs drömspel. Till hans mest älskade drama, hans största smärtas barn. Här existerar inte tid och rum. Inbillningen väver nya mönster. Personer klyvs och fördubblas. Och det enda man kan vara riktigt säker på, är att det är synd om människorna. För mitt i lyckan växer ett frö till olyckan. 

Premiär 23 september 2023 Stora Scenen