Hoppa till huvudinnehåll

Pulsmeditation

En meditativ klubbupplevelse

Genom att använda vibrerande, kraftfulla ljudfrekvenser och mixa det med dansant klubbmusik skapas en djupgående påverkan på kropp och sinne. Du som deltar har ett öppet golv att fritt röra dig på, ligga ner, sitta en stund eller göra det du känner dig manad till. Effekten upplevs olika men ofta ger det avslappning, väcker kreativitet och skapar ny energi. En skön somatisk upplevelse där du blir medveten om både din kropp och din mentala närvaro.

Projektet drivs av Cha Blasco, Stine Marcinkowski Pettersson och Liselotte Reivén som tillsammans guidar dig genom ca en timmes rörelsesession.  Ditt deltagande kräver ingen prestation och du kan komma som du är. Barfota, i strumpor eller i mjuka skor.

Pulsmeditation inleds med en kort presentation där du också kan ställa frågor. Cha jobbar sedan elektroniskt med djupa vibrationer i rummet och kombinerar det med dansant, skön klubbmusik som låter dig röra dig så som du önskar. Allt övergår sen till mer kontemplativa ljudbilder som ger stillhet och en meditativ avslutning. Efteråt finns chans till samtal och reflektion en kort stund.

Välkommen på en resa genom en värld av olika frekvenser och vibrationer.

Lilla Scenen

7 december

Kl 17.30

Datum och tider

dec. 07 tors

17:30

Pulsmeditation

Pulsmeditation

Lilla Scenen