Hoppa till huvudinnehåll

Publiksamtal: Nuckan – eftersnacket

Ett samtal mellan Nina Haber och Lena B Nilsson

Kritikern Maria Edström skrev 2018 i Expressen att Malin Lindroths Nuckan ”har något grundläggande att lära oss alla” – fem år efter releasen har nu succéessän hittat in på Stora Scenen på Folkteatern. Med anledning av denna kommande urpremiär bjuder vi in till ett samtal mellan Nina Haber (skådespelare & regissör) och Lena B Nilsson (skådespelare) i samband med en öppen repetition av föreställningen. Medverkar gör även dramaturg Klara Ejeby.

Samtalet äger rum lördagen den 18 november i Foajén klockan 13:30 efter den öppna repetitionen, den öppna repetitionen drar igång 12:30. Det är fri entré till bägge arrangemang.

Varmt välkomna att lyssna, ställa frågor och kanske lära er något grundläggande.

Nuckan har urpremiär på Folkteatern den 24 november.

Publiksamtal

18 november 2023

Foajén

kl 13.30–14.00

Fri entré

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

Nuckan - av Malin Lindroth

Nuckan

Jag är inte aktivist, konstnär eller karriärist. Inte heller med ensamheten som livsstilsval. Jag är nucka. Och nu kommer jag till Folkteatern. För att reclaima nuckan.

Urpremiär 24 november 2023 Stora Scenen

Repetition pågår - välkommen in!

Nuckan – öppen repetition

Är du nyfiken på hur en repetition kan gå till? Kom och smygtitta på vad som händer på scenen innan premiär! Missa inte att få en exklusiv inblick i den konstnärliga processen och komma riktigt nära föreställningen. Du träffar regissör, skådespelare och andra som är involverade i produktionen.

teater-aw

Teater med det lilla extra

Visst är det härligt att gå på teater - och vet du vad? På Folkteatern kan du faktiskt höja nivån av härligt ett snäpp till – med vår populära teater-AW, som nu går att boka till föreställningen Nuckan. Samla familj, vänner eller kollegor och gör teaterkvällen till en oförglömlig helhet!