Hoppa till huvudinnehåll

En dröm-AW

Minns du den där härliga kvällen som du och ditt sällskap upplevde i våras? Du vet, när ni fick läckra tilltugg, en personlig introduktion och teater under en och samma kväll? Visst vore det en dröm om ni kunde uppleva något sådant igen? Vet du vad? Ibland kan drömmar bli verklighet – för nu är vår populära teater-AW tillbaka!

Välkommen till Folkteaterns dröm-AW (och till Strindbergs drömpjäs). Samla familj, vänner eller kollegor och gör teaterkvällen till en oförglömlig helhet! Konceptet är hur enkelt som helst:

1. Välj ett datum då du och ditt sällskap (minst tio personer) vill göra ert teaterbesök till något extra (gäller kvällsföreställningar tisdag till fredag under hela spelperioden).

2. Kom till teatern cirka en och en halv timme innan föreställningen börjar och njut av läckra tilltugg och härliga anekdoter om föreställningen Ett drömspel. (Tilltugg serveras klockan 17.45.)

3. Se föreställningen Ett drömspel klockan 19.00.

En kväll och en teaterupplevelse utöver det vanliga, helt enkelt!

Pris: 340 kr (teaterbiljett, tilltugg och introduktion ingår).
Boka genom att maila till biljett@folkteatern.se eller ring 031-60 75 75, senast 14 dagar i förväg.

Pris: 340 kr (teaterbiljett, tilltugg och introduktion ingår).

Boka genom att maila till biljett@folkteatern.se eller ring 031-60 75 75, senast 14 dagar i förväg.

Ett drömspel - av August Strindberg

Ett drömspel

Välkommen till Strindbergs drömspel. Till hans mest älskade drama, hans största smärtas barn. Här existerar inte tid och rum. Inbillningen väver nya mönster. Personer klyvs och fördubblas. Och det enda man kan vara riktigt säker på, är att det är synd om människorna. För mitt i lyckan växer ett frö till olyckan. 

Premiär 23 september 2023 Stora Scenen

Spelåret 2023 2024 på Folkteatern Göteborg

Inte som verkligheten, mer än verkligheten.

Folkteaterns spelår handlar om drömmar, sorg, opera och dans och om utanförskap, normer och förväntningar. Om att vara på genomresa. Om konstens yttersta villkor och om människors största längtan. Vi klyvs på mitten, vi sågar upp golvet. Vi slåss med hink och spade. Och du är välkommen.

Sandlådan - av Kent Andersson

Sandlådan

Vad ska det bli av barnen i sandlådan? De som lever i samma låda, de som gräver i samma sand, de som plågas av frågan: hur ska vi leva med varann? 

Nypremiär 11 januari 2024 Lilla Scenen