Hoppa till huvudinnehåll

Drömmig dansworkshop

med Javier Perez

Älskar du också att dansa? Du vet ”man ba untz untz untz, umf umf umf”, som Officern i Ett drömspel säger. Oavsett förkunskaper är du varmt välkommen till Folkteaterns dröm-dansworkshop!

Javier Perez är en av dansarna i Ett drömspel och har arbetat med koreografen Örjan Andersson många gånger tidigare, bl a i Hamlet på Folkteatern 2017. Nu håller Javier i en lekfull dansworkshop för alla som vill pröva sina vingar med hjälp av Örjan Anderssons danstekniker.

Du hör ju själv, detta är precis allt du har drömt om – på med dina bästa dansdojor (och kläder som du kan röra dig i) och pallra dig över till Folkteatern den 7 oktober.

 

Lördag 7 oktober

kl 11.30

Stora Scenen

Begränsat antal platser, först till kvarn!

 

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

Ett drömspel - av August Strindberg

Ett drömspel

Välkommen till Strindbergs drömspel. Till hans mest älskade drama, hans största smärtas barn. Här existerar inte tid och rum. Inbillningen väver nya mönster. Personer klyvs och fördubblas. Och det enda man kan vara riktigt säker på, är att det är synd om människorna. För mitt i lyckan växer ett frö till olyckan. 

Premiär 23 september 2023 Stora Scenen

Dröm-AW ett drömspel

En dröm-AW

Välkommen till Folkteaterns dröm-AW (och till Strindbergs drömpjäs). Samla familj, vänner eller kollegor och gör teaterkvällen till en oförglömlig helhet!