Hoppa till huvudinnehåll

Drink & Korsstygn

Korsstygnsmys i Foajén

Är det något som Quasimodo har lärt oss så är det att det bästa sättet att förmedla visdomsord på är att brodera det på en tygbit. Därför bjuder vi nu in till Drink & Korsstygn den 25 mars i Foajén (och ja, vi har inspirerats av Drink & Draw på Folk). Vi förser er med tyg, garn, nålar, förslag på mönster och ett och annat visdomsord från föreställningen Quasimodo, och du skapar konstverket. På plats finns Magdalena Nilsson, mångårig kostymmästare på Folkteatern och lärare i kostymhistoria, för att guida och inspirera.

Du kan såklart brodera ut dina egna visdomsord, men vem vill inte ha någon av dessa kloka ord på sin vägg: ”Fakk värdighet. Värdighet är inte punk.” eller ”Istället för ångest: korv, bara.”

Foajén

25 mars

Kl 16.00

Fri entré
Max 15 personer. Först till kvarn gäller. 

Fri entré
Datum och tider

För tillfället har vi inga kommande föreställningar

Mat och dryck på Folk

Mat och dryck på Folk

Välkommen till Folk, Järntorgets naturvinsbar och matsal som erbjuder råvaror från svenskt hav och växtrike. Ät och drick något gott innan, under eller efter teaterbesöket. Du får 10 % rabatt på notan samma kväll, om du visar din biljett!

fjärde scenen

Bara ett klick bort

Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Konstfilm, performance, poesi, ljudkonst och korta pjäser – bara ett klick bort. 

26-jan_maulenoumkhultum.jpg

Musik, teater, filmkonst, poesi, performance ...

På Lilla Scenen och i Foajén fylls våren av musik, teater, filmkonst, poesi, samtal, litteratur, dans, dokumentärer och performance. Här får vi pröva, öppna upp och dissekera dagens dilemman. Här kan vi vara modiga, små och stora. Välkommen in i vårt rum!